CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen ki lesz az egyesített óvodák vezetője? A dolgozók már voksoltak

2015. június 19. 05:55 - csú

ovodaert_a_jozsefvarosban.PNGNem verték nagydobra, de  végre felkerült  az önkormányzat honlapjára a csepeli egyesített óvodák vezetői tisztségének elnyerésére kiírt pályázatra  beérkezett pályamunkák véleményezése és az óvodai alkalmazottak szavazásának eredményei. Figyelemre méltó, érdekes, sőt izgalmas olvasmány:  http://csepel.hu/dokumentumtar/letoltes.php?d_id=9238

Tíz óvodából 9-ben Gugcsóné Nagy Juditot támogatja a dolgozók többsége, aki az összes leadott szavazat kb. 75 százalékát kapta meg a voksolás során. Várhatóan jövő csütörtökön, június 25-én dönt a képviselő-testület  a csepeli óvodák összevonása után létrejövő intézmény vezetőjéről.  A képviselőknek a szavazás során figyelembe kell venni az óvodák által alkotott véleményt is.

(A fotón a kellemetlenségek elkerülése érdekében - nem jószántunkból - a józsefvárosi óvodások szüleinek tiltakozását mutatjuk be, amely a csepelihez hasonló akciót követte a csepelivel azonos követelésekkel)

Készült: Hudák János Facebook-információja alapján

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr727554230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása