CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Cirkuszt ad a népének Borbély Lénárd, Csepel polgármestere

2015. november 01. 05:59 - csú

Horváth Gyula DK-s politikus a csepeli képviselő-testület  legutóbbi ülése után a következőket tette közzé az interneten, saját Facebook oldalán:

„Cirkuszt a népnek!”
cirkusz-777.pngA csütörtöki csepeli képviselő-testületi ülésen a fideszes többség arról döntött, hogy 66%-os kedvezményt ad a Fővárosi Nagycirkuszba látogató csepeli lakosoknak. Gratulálok!

Megint megtalálták a legfontosabb dolgot, amit a közpénzből támogatni lehet! Még véletlenül sem jutott eszükbe, a csepeli infrastruktúra! A feleslegesen elherdált pénzt inkább az utak áteresztő képességének növelésére, Corvin úti felüljáró megépítésére, az egészségügy fejlesztésére, a szűréseknél is tapasztalható több hónapos várólisták csökkentésére, vagy a szakszemélyzet létszámának növelésére, bérük emelésére kellene fordítani. Arra se gondoltak, hogy segítsenek a bajba jutott Tarlósnak, aki   a BKV járatritkításaival próbálja zsarolni párttársait.

Azért nem adnak a felsoroltakra pénzt, mert annak nincs szavazatszámban realizálható várható hozama.
Csepelen a közpénzt, - a piálásos napok szervezéseire, a csókos „nyuggerek” (ez a szó a Fidesz „nyelvújításának” a terméke, a panelprolival együtt) hajóztatására, Németh Szilárd reptetésére, fafaragó rokonok fizetésére, lejárató emlékművek garmadájának építésére, magánrendőrségként szolgáló közterület-felügyelők sokaságára, a birkózóknál nemtörődömségből elfolyó több száz köbméter víz kifizetésére, Borbély magánügyeit intéző polgármesteri kabinet /17 fő/ működtetésére, saját semmittevésüket és tehetségtelenségüket lázas munkának mutató újság kiadására, fényes szerkesztőség fenntartására, és ezer más - felesleges dologra fordítják!

Most meg itt van hab a tortán: a cirkusz is! De legalább kenyeret is adnának hozzá! Azt már nem! Abból semmi hasznuk sincs. 

Aki éhen hal, agyonverik, megfagy, (esetleg élve eltemetik) vagy a diagnosztika elhúzódása, - esetleg elmaradása - miatt elhalálozik, az nem szavaz már! Akkor meg passzív befektetés a számukra – gondolják.
De a cirkusz! Azt nyomják ezerrel! A színházat, könyvtárat, kiállításokat, önképző csoportokat (a Munkásotthonit meg főleg nem) semmiképpen.

A gyerekek ne tanuljanak! Ne is utazzanak Európába! Csak a határ menti helységek látogatása támogatott.
Még a végén az okos gyerekből okos felnőtt válhat, és nem dől be az átlátszó marhaságaiknak. Akkor aztán ki szavazna rájuk? A művelt ember felismeri az érdekeit és nem vakítja el sem a rivalda fénye, sem a (csepeli Fideszes) butaság sötétje. Az ilyeneket nem tudják ám az Attilák kezelni! Inkább idő előtt ismerje meg a magyar, a jó „háriszőttes” pálinkát!

cirkuszi_bohoc-777.pngA piros orr, az üveges tekintet. Ezt látják „a zemberek” a cirkuszban és ezt akarja látni Borbély és csapata az utcákon, tereken, padokban. Akkor majd megértik a kommunistázó emlékművekbe szorult mérhetetlen eszmeiséget. A példamutatás már nem egyszer megtörtént!

A cirkusz csak ismétlés, ami az ő tudásuk atyja!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr448038856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása