CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Te is fiam...?

2015. november 11. 04:00 - csú

tor.PNGCaesar óta tudható, hogy minden politikusnak megvan a maga Brutusa. Csak alkalom kell, és valamilyen sérelem, hogy a legközelebb álló szövetségesből ellenség legyen, aki  kést ránt...

Mostanában gyakran kerül szóba az egykori RTL vezérigazgató árulása, aki Vajna szövetségeseként készül hasba (hátba?) döfni egykori munkaadóját. 

Kevesen tudják biztosan, hogy az egyre gyilkosabb konfliktusban

Orbán a Caesar és Simicska a Brutus, vagy éppen fordítva, de persze nem ő az esetük az egyetlen a mai magyar politikai közéletben. Brutus szerepét vállalta az őt ért sérelem okán az Országgyűlés korábbi szocialista elnök asszonya is. Sértetten csapta be maga mögött korábbi pártja ajtaját, s most zsoldosként keresi a KDNP elnök kegyeit. Anno Dávid Ibolyát is megtalálták az MDF Brutusai, akik aztán elnyerték a Fidesztől megérdemelt jutalomfalatkáikat.

Mert mindig megtalálják a késüket és a maguk Caesarjait a sértett emberek.

S.P.

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr618063108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása