CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Bazi nagy csőtörés Csepelen, a Völgy utca - Kölcsey utca sarkán"

2016. február 15. 19:54 - csú

felkialt-jel-nagyobb_2.jpgOlvasónktól kaptuk a hírt, ami tömör helyzetképet is ad: "bazi nagy csőtörés volt tegnap a Völgy u- Kölcsey u sarkán. A környék még mindig tejlesen le van zárva, a buszokat  elterelték."

Igen, ez egy hír, ami  lényegre törő. Gondoltuk, ideírjuk, hogy mit tesz az ott lakók érdekében a Borbély Lénárd polgármester vezette kerületi önkormányzat, hogyan tájékoztatják a csepelieket a felfordulásról, és a közlekedési gondok enyhítésének lehetőségéről. 

Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy egy sor nem sok, de annyi tájékoztatás sincs a csepel.hu - n, vagyis a hivatalos szócsőben még hétfőn este hét után sem, a több ezer embert érintő káoszról. 

volgy_utcai_csotores.jpgA Völgy utca a csőtörés után

A csepel.hu még a  Budapesti Közlekedési Központ (BKKK) közleményének sem adott helyt. A BKK ezt írja:Csepelen a Völgy utcát lezárták az Erdőalja utca és a Kölcsey utca között csőtörés miatt. A 35-ös és a 36-os autóbusz Csepel, Csillagtelep felé az eredeti útvonalon közlekedik, míg Pestszentlőrinc irányában nem érinti a Béke tér megállót, a Kossuth Lajos utca megállót pedig áthelyezték a 159-es autóbusz Völgy utcai megállójába. A 152-es autóbusz szintén terelve közlekedik, nem érinti a Kölcsey utca és a Sporttelep megállót. Kérjük az arra közlekedők türelmét.

További képek a csőtörés helyszínéről:

volgy_utcai_csotores-2.jpg

volgy_utcai_csotores-3.jpgA hírt és a képeket köszönjük olvasónknak!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr918393882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása