CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Parlament előtt ma este hat órától tüntetnek a Népszabadságért

2016. október 08. 13:31 - csú

nepszabadsag_megszuneshez.PNGA LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

"2014-ben azt hittük, az Origo szétverése a legalja. Ők akkor megírták, hogy Lázár János elképesztően drágán utazgatott. A történet végét ismerjük: a Telekom a kormánynak adta a lapot, azóta propagandaszócső. Azt hittük, nincs lejjebb. De ma egyszerűen elnémították az egyik utolsó ellenzéki újságot, mert meg merték írni, hogy Rogán Antal helikopterezett" - írták a Népszabadság beszántása elleni tüntetés szervezői a Facebookon.

A szervezők szerint a forgatókönyv ugyanaz, mint az Origónál, csak már nincs szükség kiarakatlapra sem. "Aki nem szeretne olyan országban élni, ahol a legkisebb kritikus hangokat is elnémítják, várjuk a Kossuth térre, az Országház elé 18 órára. Hívjátok az ismerőseiteket is" - írták.

A Népszabadság kiadásának felfüggesztéséről részletesen itt olvashat.

Itt írtunk arról, mit üzent a szerkesztőség a Facebeookon.

Itt mutattuk be, mivel magyarázza a drasztikus intézkedést a cég, itt pedigbemutattuk, ki veszi át a kiadó irányítását, miután a korábbi vezérigazgató, Rónai Balázs saját kérésére távozott. (HVG.HU)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5411780569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.08. 20:35:18

Orbánék csak erőből értenek, gyáva népnek nincs hazája!
Bojkottot kell szervezni a kiadó többi lapja ellen! Dőljön össze az egész, ha az olvasók között válogatni merészel!
süti beállítások módosítása