CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán, Áder és társaik nyugati tudást szánnak a gyerekeiknek, a sorosozós maszlaggal csak a palira vett népet próbálják etetni

2017. április 09. 05:52 - csú

eleg_volt-diaktuntetes.PNGRitkán akad olyan a magyar történelemben, hogy valami fekete-fehér; hogy szabadon választhatunk jó és rossz, igaz és hamis között. Ez most egy ilyen pillanat: dönteni kell. A tét komoly, de választás egyszerűbb, mint valaha.

A Májas bisztróban pallérozódott Németh Szilárdra, vagy a harvardi professzor Michael Ignatieff-re bíznánk inkább a legtehetségesebbek jövőjét? Több ezer tudósnak, kutatónak, Nobel-díjasnak, akadémikusnak hiszünk, akik mind azt állítják, hogy Magyarországnak helyrehozhatatlan károkat okoz a CEU elüldözése, vagy a semmilyen felsőfokú végzettséggel nem rendelkező Kósa Lajosnak?

Az igazukért egzisztenciális kockázatot is vállaló egyetemi oktatók álláspontját fogadjuk el, vagy a védhetetlent védeni sem próbáló, gyáván sunnyogó Professzorok Batthyány Köréét?

Azoknak a balekoknak, akik még mindig bíznak a rendszerben, csendben megsúgjuk, hogy a bálványaik már voksoltak: a saját gyerekeinek Ádertől Orbánig mind nyugati tudást szán, ezzel a sorosozós maszlaggal csak a palira vett népet próbálják etetni. De a döntés nem az övék, hanem a tiéd: most válassz, amíg még lehet.

Forrás: Hargitai Miklós (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2612409319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása