CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit művelt Csepellel Borbély Lénárd, Németh Szilárd és Ábel Attila egy hét alatt?

2017. június 02. 05:59 - csú

triumviratus_nevekkel_abel-nemeth-borbely.pngMa van egy hete, hogy Csepel az érdeklődés középpontjába került. Mindez Borbély Lénárd jelenlegi polgármester és Németh Szilárd volt polgármester, multifunkcionális, univerzális politikus áldásos tevékenységének következménye. A duó a 2010-es fordulat óta – Ábel Attila csepeli alpolgármester és helyi Fidesz elnök bevonásával – a kezét, lábát törte, hogy a magyar médiában, a sajtóban reflektorfénybe kerüljön a kerület, aminek vezetésén ők hárman ügyködnek. Hazudtak éjjel, hazudtak nappal hazudtak minden szócsőben, a csepel.hu-ban és a Hírmondóban, a csepel.infón, a többi Fidesz-fórumon is. Elfojtották a vitát,  átírták a múltat, de semmi sem használt. Egyszer-egyszer értek el csekély érdeklődés-morzsát újabb és újabb őrületeik miatt. Ma egy hete azonban felvirradt a napjuk.

Három ügylettel olyan figyelmet kaptak, amiről eddig csak álmodoztak. Igaz nem így, de az más kérdés. Csepeltől volt hangos az ellenzéki és a kormánypárti média, sajtó. Ontották a híreket, képeket. Borbélyról, Némethről szedték le a szentelt vizet. Ábel Attila pedig próbálta menteni a menthetőt, de menthetetlen volt a közéleti pofonözön.

A csepeli tüdőgondozó borzalmas állapota a Kiss János altábornagy utcai épületben, Németh Szilárd birkózó alapítványi tranzakciója a Hollandi úti ifjúsági táborban és Rogán Antal úgynevezett nemzeti konzultációs fóruma, pontosabban a propagandaminiszter Csepelre szerződtetett biztonsági őrei. Ezek az ügyletek országszerte kiverték a biztosítékot.  Ezen a tortán már csak hab lehetett, amint Ábel Attila saját kezűleg, kamerával buldog módjára követte az újságírókat, nehogy megzavarják Csepelen Rogán miniszter nyugalmát kérdezősködésükkel…

Történelmi pillanatok voltak ezek kerületünk életében, kristálytisztán megmutatva, hogy alapos előkészítés után miként tudja lejáratni Csepel tekintélyét Borbély Lénárd és Németh Szilárd - Ábel Attilával megerősítve. Az alábbiakban néhány tucat hír felvillantásával – az időben visszafelé haladva ‑  a töredékét érzékeltetjük annak , hogy mit művelt Csepellel egy hét alatt a három fideszes politikus:

2017.06.01

2017.05.31

2017.05.30

2017.05.29

2017.05.28

2017.05.28

2017.05.27

2017.05.26

2017.05.25

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1112557283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása