CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli iskolakezdési támogatás: már igényelhető a 15 ezres utalvány

2017. július 09. 05:07 - csú

figyelem-x1b_8.jpgA 15 ezer forintos támogatáshoz szükséges űrlapot a Polgármesteri Hivatal Családtámogatási Irodájának ügyfélszolgálatán (Petz Ferenc utca 1–3.) lehet igényelni és leadni ügyfélfogadási időben, először július 31-ig, majd pedig augusztus 21. és szeptember 29. között. A nyomtatvány kitöltése után az utalványokat is itt tudják átvenni.

A csepeli iskolakezdési támogatást azok a családok vehetik igénybe, amelyekben a gyermek 2017 szeptemberében kezdi meg általános iskolai tanulmányait. Ez Csepelen – az önkormányzat adatai szerin ‑ több mint nyolcszáz gyereket érint.

A szülők a támogatást minden elsős után 15 ezer forint értékben igényelhetik. Az utalványra az

egyik szülő vagy a törvényes képviselője jogosult. Egy űrlapot kell kitölteni, amely igazolja, hogy a gyermek a XXI. kerületben lakik vagy itt van a tartózkodási helye, továbbá idén megkezdi általános iskolai tanulmányait. Azt, hogy hol válthatók be az utalványok, az erzsebetutalvany.hu/iskolai-erzsebetutalvany oldalon nézhetik meg az érintettek.

A támogatáshoz szükséges űrlapot a Polgármesteri Hivatal Családtámogatási Irodájának ügyfélszolgálatán (Petz Ferenc utca 1–3.) lehet igényelni és leadni július 3. és július 31., valamint augusztus 21. és szeptember 29. között ügyfélfogadási időben. A nyomtatvány kitöltése után az utalványokat is itt tudják átvenni. Kérjük, mindenképpen vigyék magukkal személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat!

Forrás: Csepel.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8612642751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása