CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd szerint: "a csepeli egészségügyi rendszernek minden szükséges eszköze megvan, ami az emberek gyógyulását szolgálhatja"

2018. január 20. 11:57 - csú

nemeth_szilard-2018-01-19-eu-igeret.PNGAz alábbiakban a nyugalom megzavarására alkalmas hírt és képeket közlünk. Ezért Javasoljuk, hogy  a következő sorokat NE olvassák azok, akik  gyakran kénytelenek a csepeli egészségügyi szolgáltatást igénybe venni. A Magyar Idők című kormányszócső csepeli tudósítását ennek ellenére egy szó változtatás nélkül közöljük. A fotókat a csepeli városvezetők fideszes szócsöve, a csepel.hu adta közre:

"Mintegy százmillió forintból újítják fel Csepelen a Táncsics Mihály utcai és a Csikó sétányon lévő háziorvosi rendelőt – jelentette be a XXI. kerület polgármestere tegnapi sajtótájékoztatóján.

Borbély Lénárd elmondta, a felújítás 52,5 millió forint európai uniós és 43 millió forint önkormányzati önrészből valósul meg. Az energetikai rekonstrukció során felújítják a rendelők homlokzatát, kicserélik az ajtókat és

az ablakokat.

Annak érdekében, hogy a rendelők ne csak kívülről szépüljenek meg, javaslatot tesz majd arra, hogy saját forrásból a rendelők belső tereit is felújítsák, tette hozzá.

borbely_lenard_eu_2018-01-19.PNGA polgármester hangsúlyozta, hogy a kerület vezetése 2010 óta folyamatosan Csepel megújításán dolgozik.

Az előző ciklusban a Szent István úti rendelőket összevonták és felújították, nemrég helyreállították a tüdőgondozót, ultrahangos gépeket vettek, nyárig pedig 67 millió forintból klimatizálják a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Szakorvosi Rendelőintézetének központi épületet.

Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, a XXI. kerület korábbi polgármestere arról beszélt, hogy az elmúlt nyolc évben a magyar emberek kitartó munkájának köszönhe­tően emelkedő pályára került a gazdaság, így számos fejlesztés valósulhat meg.

borbely-nemeth-dobak_pista_eu-2018-01-19.PNGNyolc éve nem láttunk ilyen fotót: Borbély Lénárd (Fidesz), Németh Szilárd (Fidesz) és Dobák István (MSZP) önkormányzati képviselő

– A felújítások során azonban fontos, hogy az érintettek közös akaraton legyenek, mert hiába a rekonstrukció, ha utána nem megfelelően üzemeltetik az intézményeket, és újra leromlik az állaguk, ahogy arra Csepelen már láttak példát – fűzte hozzá a politikus.

Németh Szilárd korábban a Demokratának adott interjúban úgy fogalmazott, a csepeli egészségügyi rendszernek minden szükséges eszköze megvan, ami az emberek gyógyulását, egészségének megőrzését szolgálhatja.

Példaként említette, hogy abban az időben, amikor a városrész polgármestereként dolgozott, egy olyan eszközt vásároltak, amely a korábbi húsz százalékról 95 százalékra emelte a prosztatarákban szenvedők gyógyulási esélyeit."

*******************************************

Ami a fenti cikkben leírtakhoz a kerületi fideszes szócső, a csepel.hu még hozzátette:

"A sajtóeseményen jelen volt Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármester, valamint a Tóth Ilona Egészügyi Szolgálat főigazgató-főorvosa Dr. Juhász György és Dr. Illés Krisztina orvos-igazgató is."

*******************************************

Blogunk már csak annyit tesz hozzá, hogy a pénteki eseményen - miként az a fotón is látható - részt vett Dobák István, a sétányi terület szocialista önkormányzati képviselője. Erről a tényről a fideszes szócső valamiért megfeledkezett a nagy protokollozás közben. Nem kaptunk felhatalmazást arra, hogy ezért a blamáló mulasztásért elnézést kérjünk. Ezért csak diszkréten megjegyezzük: ez ciki...

Forrás: Magyar Idők és csepel.hu

(valamint a cím és a megjegyzés: csepeliek.blog.hu)

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3213589849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.01.20. 21:29:40

A csepeli új címerben a ló töketlen! Itt látható a két heréje, a felső képen a bal heréje (volt SZDSZ-es), a középső képen meg a jobb heréje!

Tarjányi László 2018.01.20. 23:19:32

Szerkesztő úr figyelmébe!

www.facebook.com/istvan.dobak.3
Dobák István megosztotta Mérce bejegyzését.
ORBÁN VIKTOR az alábbi elvei mellett, maradt következetesen!
Itt a lista! (üres lista) Meg van ott frappáns hozzászólás is!
László Tarjányi Orbán Viktor, egy párttitkár KISZ-titkár fiából előbb szélsőliberális lett, a Liberális Internacionálé alelnökeként okádta magából a liberalizmust! Aztán átvitte a pártját a szélsőliberális pozícióból a középen át a szélsőjobbra, s most okádja magából az illiberalizmust! A Fidesz testvérpártja a Likud, és annak elnöke Netanjáhú igazán büszke lehet rá!

Tarjányi László 2018.01.20. 23:21:10

A dolgozó népet szolgálom! ;)
süti beállítások módosítása