CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mentsük meg a Munkásotthont! Nyílt fórum lesz ma délután öt órától

2018. május 23. 05:59 - csú

munkasotthon-forum-2018-05-23.jpgNyílt vitát rendez a Csepeli Munkásotthon vezetősége ma 17 órától a Munkásotthonban a nehéz helyzetbe került Árpád utcai intézmény jövőjéről. 

A szervezők mindenkit várnak, aki szívén viseli a gazdag hagyományokkal rendelkező független csepeli kultúra sorsát.

Az érdeklődőknek kérdezési lehetőséget, a kérdésekre válaszokat, valamint hiteles tájékoztatást ígérnek.

A Csepeli Munkásotthon hányatott sorsáról

sokszor beszámoltunk. Hírt adtunk arról, hogy a csepeli városvezetés hogyan, milyen indokokkal és főleg miért kívánja ellehetetleníteni a szakmailag és a közönség által elismert intézményt.

Beszámoltunk a legendás házat jogilag eredménytelenül ostromló Németh Szilárdék  sikeretelen lenyúlási kísérleteiről és  a Munkásotthont anyagilag évről évre erősebben fojtogató lépéseikről is.

A csepeli, sőt a magyar kultúra egyik utolsó független fellegváráért folytatott háború immár nyolc éve tart. Ma délután a csepeliek mondják el, hogy mit akarnak és mit tudnak tenni a száz éves intézmény megmentéséért.

Forrás: 21ora.hu csepeliek.blog.hu és Csepel újság

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1313989592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása