CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki a felelős a csepeli és a Csepel-szigeti közlekedési káoszért?

2018. szeptember 09. 05:34 - csú

csepeli_kozlekedesi_kaosz_2018-azwptember_-2.PNGDr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője kérdéssel fordult Kövér Lászlóhoz, az országgyűlés elnökéhez. Azt kérdezi: Ki a felelős azért, hogy a Csepel-szigeten „elesett” a közlekedés?

Írásbeli kérdéssel fordult Szabó Szabolcs az Országgyűlés elnökéhez. Az LMP frakciót erősítő országgyűlési képviselő  a csepeli forgalmi káosszal kapcsolatban fordult Kövér Lászlóhoz, arról érdeklődve, hogy indít-e a kormány vizsgálatot annak érdekében, hogy kiderüljön: ki a felelős a dél-budapesti agglomerációban tapasztalható közlekedési káosz kialakulásáért - tájékoztatta az LMP az atv.hu-t.

Az országgyűlési képviselő arra is kíváncsi, hogy kész-e a kormány különböző szakmai és civil szervezetek bevonásával tárgyalást kezdeményezni annak érdekében, hogy közösen áttekinthessék a térséget közvetlenül érintő legfontosabb közlekedésfejlesztési lehetőségeket. Szabó Szabolcs többek között arra alapozta levelét, hogy „napi szinten állnak az autók a dugóban..."

kozlekedesi_kaosz_csepelen_2018_szeptember_-1.PNGAz atv.hu is beszámolt róla, hogy több mint egy hete szinte állandó dugó alakult ki a Csepelről Budapest felé tartó irányban. Ennek oka, hogy három útfelújítás is egy időben zajlik.

Míg a Magyar Közút a Csepel-Szigetszentmiklós közti összekötő utat újítja fel, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt az M0-s körgyűrű 12 km-es szakaszát. De munkálatokba kezdett a szigetszentmiklósi önkormányzat is, aki ezzel a menekülő utat vágta el a lakosok elől.

Forrás: atv.hu

Fotók: Szabó Szabolcs facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr614225111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása