CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbélyt és Némethet vajon miért nem zavarták el a piac vezetői?

2019. április 28. 11:25 - csú

piaci_fidesz-alairas-2019-04-27_nemeth_es_borbely-vagva.pngA volt és a jelenlegi polgármesternek bizonyára kellemetlen kiszállni még átmenetileg is a csepeliek pénzén vett luxusautóikból, és szóba állni az utca embereivel. De ilyenkor kénytelenek leereszkedni a néphez.

Szombat reggel, már 7 órakor listával a kezemben a piacon voltam. A piac kapujában megláttam a fideszes különítményt, ahogy aláírásokra vadásztak - számol be tapasztalatiról Horváth Gyula. Így folytatja:

Mivel az EU választásokhoz való indulásra a szükséges aláírásaik már régen megvannak, nem tudtam miért ez a szokatlan hercehurca. Lehet, hogy a Kubatov-listára gyúrnak? Egyéb magyarázat nem akad.

A hatalomba belekényelmesedett Fidesz vezérek nem szoktak kitelepülni. Bizonyára kellemetlen kiszállniuk még átmenetileg is a csepeliek pénzén vett luxusautóikból, és szóba állni az utca embereivel. De ilyenkor kénytelenek leereszkedni a néphez.

Éppen ott álltak, ahol 5 éve, - az én (Horváth Gyula) jelöltségem idején - az egyik ifjú munkatársam álldogált. Akkor, a piacvezető nő ezt a területet a piac részeként jelölte meg, és biztonsági őrrel zavartatta el az aktivistát. Azóta tudhatjuk, hogy

a Fidesz demokráciája az egyoldalú kisajátítás. Így, nyugodtan osztogathatták a szórólapokat itt is, meg az SZTK-ban, míg minket még ottani látogatás esetén is kamerákkal, biztonsági őrökkel figyeltettek, vegzáltak, kizavartak; a felvételeket meg kiadták a polgármesternek.

Az ellenzék már hozzáfásult a fideszes módszerekhez. De a fideszeseknek nehezebb lesz hozzászokni a közelgő nincstelenséghez: nem lesz kocsi, titkárnő, beosztott, elszállt a becsület! Nagy a veszély! Csak a saját sütnivaló marad, ami szerény teljesítmény, és a következőkben óriási pofára esést okozhat.

HORVÁTH GYULA

Forrás: a szerző Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1614790844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása