CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ön mit kérdezne, mire vár választ Csepel polgármesterétől a 28-ai, csütörtöki közmeghallgatáson?

2019. november 26. 03:07 - csú

kerdojel_fekvos-777_9.pngA csepel.hu-n olvasható, hogy  november 28-án délután öt órai kezdettel közmeghallgatással egybekötött testületi ülés lesz. 

Kíváncsian várjuk, hogy  miről fog a közmeghallgatáson beszélni a polgármester, szót kapnak-e az ellenzéki képviselők vagy netán azok, akikről a közmeghallgatásnak szólnia kellene, a résztvevő lakosok. Kilenc éven át nemigen volt lehetőségük, mert nem fértek bele a másfél órás Borbély show-ba. Most

a közmeghallgatás ráadásaként még  testületi ülés is lesz. Borbély úr legutóbb egy füst alatt intézte el az egészet: egyórás beszéddel, kamu napirenddel, néhány hozzászólással, félórás válaszadással. 

Várjuk az olvasók véleményét, javaslatait: miről akarnák november 28-án megkérdezni a polgármestert, mire várnak választ?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1315324714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása