CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nyílt panasz Csepel polgármesterének a Körtefa és a Jó Szerencsét utcából

2019. december 07. 00:12 - csú

jo_szerencset_ut.PNGAzért nagyon hálátlanok tudnak lenni a csepeliek. Ezt mutatja a következő rövid történet is. Megkésve tette közzé a csepeli fideszes városvezetők szócsöve, a csepel.hu a legutóbbi képviselő-testületi ülés egy-egy részletét felvillantó tudósítást, A beszámoló címe szerint a városatyák nagyon komoly dolgokról, adókról, étkezési díjakról és közszolgáltatásokról döntöttek. Volt még egy közmeghallgatás is, de a tudósítás alapján ott többnyire az atlétikai vb-t protezsáló polgármestert dicsőítették.

A cikkhez fűzött véleményekben, a kommentekben azonban ennek a fennköltségnek és különösen a hálálkodásnak nyoma sem volt. 

Két asszony két bejegyzésben, de azonos tartalommal ugyanazt a panaszt írta le a Körtefa utca és a Jó Szerencsét út állapotáról, remélve, hogy a polgármester

és az ügyben illetékes más vezető orvosolni fogja azt. Miként a legtöbb alkalommal, úgy most sem kaptak nyilvános választ eddig a panaszosok. Talán azért, mert soraik elkerülték a  címzettek figyelmét. Ezért most változtatás nélkül közöljük a panaszt. Aki hallja, adja át! Íme:

Tisztelt Polgármester úr!
Tisztelt Csepeli Önkormányzat!
Elsősorban a Jó Szerencsét és Körtefa utca képviselőjéhez cimezném az írásomat, de az Ön tudomására is szeretném hozni ezt a problámát.

Ez a fent nevezett 2 utca Csepelhez tartozik és lassan járhatatlanok a 21. században egy fővárosi kerületben.
Tisztelettel kérném,kérnénk a Képviselőjét ezen városrésznek és a Csepeli Önkormányzatot győződjenek meg róla milyen a fent nevezett utcák állapota. Mellékelem a képeket amelyeket ma készítettem.
És tegyenek előrelépést ez ügyben.
Kiváncsian és bizakodva várom, várjuk ez ügyben az eredményes munkájukat.
Köszönöm, köszönjük ha foglalkoznak ezzel a sok embert érintő problémával IS.

anzágo

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2915341820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása