CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Fidesz öt főbűne Csepelen egy internetes hírportál szerint

2020. március 09. 05:05 - csú

triumviratus_nevekkel_abel-nemeth-borbely_2.pngZsebre dugták a kezük, és csak nézték, csak nézték a Csepeli strandon, hogy miként úsznak el a milliók?

Csepel  hosszú évek óta folyamatosan ki van téve az Orbán csicskák támadásainak. Összeszedtük Németh Szilárd és Borbély Lénárd  Fidesz-bábok 5 főbűnét a kerületben - írja az EZ A LÉNYEG című hírportál. Részletek:

1. Németh Szilárd kis gömböc birkózócsarnoka

A csepeli pacalguru saját címére jegyezte be a Magyar Birkózó Akadémia Alapítványt. Majd a Fidesz-kormány adott neki a magyar emberek pénzéből 2 milliárd forintot. Kétszer is! Persze a telhetetlen rezsibiztosnak és birkózócsarnokának ez sem volt elég. Miután kitalálták, hogy inkább komolyabb beléptetőrendszerre lenne szükség, még 266 millió forintra nőtt a luxusberuházás ára. 

2. Borbély Lénárd ittasan vezetett, mégsem volt hajlandó lemondani. 

Ha egy csepeli lakót Borbély Lénárdról kérdezünk, szinte biztos, hogy fel fog jönni az ittas vezetése. Csepel Fidesz-báb polgármesterét még 2015-ben kapták el, majd jogerősen el is ítélték ittas vezetés vétsége miatt. Különös pikantériát ad az ügynek, hogy álszent módon korábban még Borbély a részeg sofőrök szigorú büntetéséért szólalt fel.

Kiderült, hogy Orbán csepeli csicskája pont az ellenkezőjét teszi annak, amiről korábban prédikált. Ennek ellenére nem volt hajlandó

lemondani polgármesteri tisztségéről. 

3. A Csepeli strand elúszott munkálatai.

Orbán csepeli helytartói még arra sem voltak képesek, hogy a Csepeli strandot úgy újítsák fel, hogy azzal ne szívassák meg a kerületi lakosokat. A munkálatok befejezésének ideje egyre csak tolódott és tolódott, hogy végül nyár elején még használni se lehessen azt. Mire pedig nagy nehezen megnyitották a strandot siralmas állapotok uralkodtak ott. Az öltözők például csak túlzsúfolt konténerekből álltak. 

Még itt sincs vége az ügynek. A Csepeli Strandfürdő főbejáratának és szociális épületeinek felújítása ismét tolódott. Először 2020. január 16-a volt a befejezés határideje, majd ezt módosították február 28-ra, most meg megint tolódott április 6-ig.

4. Undorító Németh Szilárd propaganda az adófizetők pénzéből.

Az önkormányzat lapja, a Csepeli Hírmondó évek óta Németh Szilárd propagandalapjaként működik. Olyan mélyre süllyedtek, hogy már a volt birkózóból lett Orbán-csicska receptjeit kezdék el leközölni. Elfogultságáért az önkormányzat lapját 1 millió 380 ezer forintra bírságolta az NVB.

5. Milliárdokból nem történt semmi a Jedlik Ányos Gimnáziummal. 

A Jedlik Ányos Gimnázium felújítása miatt ideiglenes helyre költöztették az iskolát 1 milliárd forintért. A gimnázium felújítására egyébként 5 milliárd forintot terveztek. Minden esetre a kiürített épülettel még mindig nem történt a világon semmi. Úgy tűnik, nagyon nem megy Orbán bábjainak a beruházási határidők betartása. 

Forrás: ezalenyeg.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9115510662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása