CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Meghátrált és mosakszik a csepeli fideszes szócső, Ábel alpolgármester pedig kínjában hülyeségeket beszél

2020. augusztus 13. 05:43 - csú

vida_es_abel_egyutt_-777-feliratos_4.pngHamarabb utolérték őket mint a sánta kutyát

Kiderült! Nem lehetett másként. Tegnapi cikkünkben jeleztük: "Ma kiderül: újabb hazugsága miatt közöl-e helyreigazítást a Csepeli Hírmondó..." Megjelent a közpénzen kiadott fideszes szócső, és miként várható volt, helyreigazítást nem közölt erdősi Éva kérése alapján, de...

Talán valami különös figyelmet érdemlő dolog történt. A 32 ezer példányban terjesztett lap vezetői és a mögöttük álló fideszes kerületvezetők meghátráltak. Nyilván lázas konzultáció előzte meg a  mutatványt, amelynek a végén  adtak is meg nem is adtak helyreigazítást. Erdősi Évát nem tudták átverni, ő nem fogadta el. Ezzel együtt ilyen mosakodást a csepeli fideszes szócsőtől még nem lehetett olvasni eddig.

Máskor a CSH-nál heteket, hónapokat kell várni egy-egy ellenzéki reklamáció közlésére, de többnyire még akkor sem jelentettek meg semmit. Most, a CSH megjelenése napján, a mosakodás nemcsak a Vida István vezette Városkép kft weblapján jelent meg. A meghátráló mosakodást a helyi fideszes lakájmédia, a csepel.hu is átvette. Még a szokásos sikerjelentéseket, polgármesteri ömlengéseket is csak napokkal később szokták megjelentetni a csepel.hu-n. Most kétségbe esve loholtak, és feltették a szócsőre is a helyre kis igazítást.

Erdősi Éva erre a következőket reagálta a csepeli vagyok című közösségi oldalon:

"Sokszor és sokan feladták már ezt a küzdelmet, ennek okait nem ismerem. DE én megtartom a szavam és hiszek az igazamban. Részemről az a kijelentés, hogy ha nem történik meg a helyreigazítás akkor pert indítok, nem fenyegetés volt, hanem ígéret. … és én az ígéreteimet megtartom, akkor is, ha ezt mások, másként teszik.Ilyen esetekben gyorsított eljárás történik, így szeptember végére, október elejére elsőfokú ítélet várható, melyről szintén tájékoztatást fogok adni."

A bohózatba illő fideszes mosakodást még azoknak is érdemes elolvasni, akik már évek óta a szemétkosárba dobják az ő pénzükből kiadott lapot. Már csak azért is, mert benne megtalálhatják Ábel Attila, kommunikációért felelős alpolgármester magánszámát. Ábelt Erdősi Évának az a tényközlése hozta ki a sodrából, amely szerint "..nem pártok delegálják a tagokat a Fővárosi Közgyűlés bizottságaiba, vagyis csak a Fővárosi Közgyűlés delegálta őt. "

Erre a Ábel alpolgármester a tőle megszokott bölcsességgel a következőket adta írásba a CSH és csepel.hu hasábjain: "Szerinte ilyen alapon ő is pert indíthatna mindenki ellen, aki fideszesnek nevezi, hiszen őt is a testület szavazta meg alpolgármesternek, nem a Fidesz."

A  kacagást és a többi jókedvű reagálást kérjük mellőzni, mert ez  az ember, Ábel úr a kerület egyik vezetője, a polgármester  helyettese, csepeliek sorsáról dönt...

anzágo

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8716138076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpád Fodróczi 2020.08.13. 13:25:20

Ez az ábel attila gyenge tudású félművelt fazon ezt sokszor bí
zonyította a "csepeli vagyok"
oldalon vagy fél éven keresz
tűl míg fent volt. Ahogy a "rezsidisznó" országosan szégyent hozott csepel lakó
ira úgy ő sem hiányzik se
honnan.
süti beállítások módosítása