CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepegtetett keserűség csepelieknek: se HÉV, se metró csak elzártság lesz

2020. december 12. 00:02 - csú

csepeli_hev_vegallomas_kodben_5.PNG"Sikerül ennek a rendszernek szinte teljesen elzárni Csepelt a fővárostól! Kerületünket ezzel a végérvényesen a  perifériába sodorják. A politikai hatalmasok elérkezettnek látják az időt, a „Vörös Csepel” kivéreztetésére! Csepel Európa Harleme lesz. Az iparunkat megszüntették, a HÉV-et elvették, a gerincutat abbahagyták. Semmink se marad amit ennek a településnek a lakói vérrel, és verítékkel hosszú évszázadon keresztül megteremtett."

Horváth Gyula a csepeli HÉV hányatott sorsáról bizonytalan vagy nagyon is bizonyos jövőjéről H 7 Harlemi Hetes címmel a következőket írta közéleti bejegyzésében:

Megszületett a döntés, a mostani hírek szerint jövő év közepéig nem fog járni a Csepeli HÉV a Boráros térig. A csepegtetés módszerével adagolják az utasoknak a keserűséget.

Mára bizonyossá vált, hogy az eredetileg megjelölt ok, amiért vágányzárat alkalmaztak a Kvassay hídnál nem volt igaz. Mert a híd, mint látható elkészült. A munkások mostanság a vágányokat fektetik.

Olvashatjuk viszont, hogy a nyár közepéig való pótló buszozás valódi oka az atlétikai stadionhoz vezető közúti áttörés késése a HÉV töltés alatt. És ha majd az is elkészül, kitalálnak más okot, hogy csúsztathassák a HÉV Boráros téri megnyitását. Különben is a Boráros térre vezető vaspálya helyén sétaút szerepel a tervekben. Ezért várható, hogy

lehülyéznek minket, azzal az érveléssel, hogy még tervrajzot se tudunk olvasni..

Papíron a HÉV alagútban ötös metróként közlekedik majd! /Győzzük kivárni!/

Ennek a föld alatt történő vezetésnek akkor lenne realitása, ha megkapjuk az EU-s támogatást. Ezt a folyamatot pedig Orbán Viktor éppen mostanában készül megvétózni lengyel barátjával karöltve.

Itt válik a hazugságok görbéje, egy magába olvadó bűvös körré!

Mi marad akkor nekünk, csepelieknek ebből a tervből?

Az élmény! Nagyon rossz élmény!

Azért mert nekünk nem, hogy jobb, hanem sokkal rosszabb lesz!

Se HÉV, se METRO nem lesz! Sikerül ennek a rendszernek szinte teljesen elzárni Csepelt a fővárostól! Kerületünket ezzel a végérvényesen a szlömös perifériába sodorják. A politikai hatalmasok elérkezettnek látják az időt, a „Vörös Csepel” kivéreztetésére!

Csepel Európa Harleme lesz.

Az iparunkat megszüntették, a HÉV-et elvették, a gerincutat abbahagyták. Semmink se marad amit ennek a településnek a lakói vérrel, és verítékkel hosszú évszázadon keresztül megteremtett.

Már az sem biztos, hogy atlétikai stadion lesz-e egyáltalán!

 Az viszont biztos, ha lesz is nekünk semmi örömünk nem lesz benne.

Elzárnak bennünket!

Sajnos ennek van a legnagyobb realitása.

Így hat ránk vissza csepeliekre, a világ botránya. 

Horváth Gyula

Forrás: Facebook

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9416322280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blackyi1 2020.12.14. 14:35:04

Évek óta mondom...
Nem a Galvani utcánál kell híd Csepelre.. kicsit hátrébb!!
Mert így Csepel elején 3 út is bemegy!!! A két pesti híd és a budai.. és akkora tumultus lesz a bejutásnál....
Inkább a Savolya parknál
süti beállítások módosítása