CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A látszat csal Csepelen vagy tényleg Béke lesz a Béke téren?

2021. augusztus 31. 00:02 - csú

csepel_fc_zart_kapuk_nemeth_szilard_miatt.PNGKi van zárva az újabb kizárás? Tényleg csak emlék mard ez az augusztus közepi kép, amely a Béke téri Csepel pályáról zárt kapukkal kizárt csepeli fiatalokat mutatja? A Csepel FC fb oldalára feltett videófelvétel szerint   aláírásra került egy megállapodás a Németh Szilárd féle Csepel SC Alapítvány képviselője és a Csepel FC Kft között, amelynek értelmében a klub felnőtt férfi és női labdarúgó csapata változatlanul a sporttelepen marad. De mi lesz a gyerekekkel?

Most éppen úgy látszik, hogy a korábbi háború után rendeződött a Csepel FC felnőtt labdarúgóinak pályahasználati ügye.

Miként korábban beszámoltunk róla, Németh Szilárd milliárdokért vett alapítványa, 

(https://csepeliek.blog.hu/2021/01/28/otmilliardba_kerult_a_csepel_sc_alapitvany_tokkal_vonoval_stadionnal_vizitelepekkel), a Csepel SC Alapítvány nemrégiben kitiltotta a Csepel FC Kft által működtetett felnőtt férfi és női, valamint a Csepel FC Sportegyesület utánpótlás korú labdarúgóit a Béke téri sporttelepről. A Csepel FC fb oldalára feltett videófelvétel szerint viszont csütörtökön aláírásra került egy megállapodás a Csepel SC Alapítvány képviselője és a Csepel FC Kft között, amelynek értelmében

a klub felnőtt férfi és női labdarúgó csapata változatlanul a sporttelepen marad. Hogy meddig, milyen feltételekkel, arról nem kaptunk tájékoztatást.

Mivel a Csepel FC Sportegyesület már korábban megállapodott az önkormányzattal a Borbély Lénárd által létrehozott Csepeli Utánpótlás Sportegyesület és az FC Sportegyesület összevonásáról, úgy látszik, minden rendben.

A látszat azonban most is csal. A polgármester és Németh Szilárd között kirobbant, egyre inkább elfajuló vita áldozata valószínűleg a csepeli sport lesz, amelyért 2010 óta folytat ádáz harcot a most egymással vitatkozó két fideszes politikus. Most az eddig egységes felnőtt férfi és női, illetve az utánpótlással foglalkozó sportágat működtető klubot szakították ketté, nem szakmai okok miatt, hanem saját érdekeik mentén. Mi lesz a következő? 

Lásd még a témával foglalkozó írásunkat:

https://csepeliek.blog.hu/2021/08/21/a_csepeli_kaosz_a_csepeli_oromhirek_kozott_zavartalanul_folytatodik#more16665774 

E.-S.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8416674804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása