CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért hagyták tönkremenni a csepeli „napkohót” a kerületvezetők?

2022. november 23. 00:02 - csú

napkoho_tancsics_utca_podolak.pngMost is látni ahogy évek óta égnek meredten egyhelyben, torzóként áll a Táncsics Mihály utcában

„A polgármester az évek óta tartó elhibázott gazdaságpolitikája rákényszerítette, hogy egy takarékossági elképzeléssel ijesztgesse a kerület lakosságát. Sok minden megalapozatlanul, kapkodó megszorító intézkedésként szerepelt benne" – írja saját közösségi oldalán Horváth Gyula, majd így folytatja:

„Persze azokról az eszközökről egy szó sem esik, amelyek 2010 óta a keze ügyében vannak, csak üzemeltetni kellene!

Ilyen a Táncsics Mihály utcai Gyermekorvosi rendelő tetején lévő „napkohó”. Ezt még

Podolák György országgyűlési képviselő közbenjárására helyezték ide és üzemelték be.

Évekig láthattuk, ahogy automatikusan követte a nap mozgását és reflektoraival koncentrálta a fényt és a hőt a centrumba elhelyezett műszerbe.

Ez az akkori legmodernebb megújuló energiai innováció volt! A berendezés, hozzáértők üzemeltetése esetén, igen sokat segítene annak az intézménynek az energiaellátásban. Csak, mivel a „komcsik” építették, hozták ide, és szerelték fel, - gondolhatja Borbély - hagyták tönkre menni!

Most is látni, hogy évek óta égnek meredten egyhelyben, torzóként áll.

A fideszesek tudatában továbbra is úgy szerepel, hogy a hozzáértés és a szakértelem kommunista trükk! Hát lassan megmutathatják, hogy mire mennek a felületes, populista nagyszájúskodással!"

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5517978338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2022.11.23. 19:39:19

Sajnos a tükrei teljesen be vannak mattulva,teljes felújításra szorulna,tutira nem lenne olcsó...
Az tényleg érdekes hogy se meg nem javítják,se le nem szedik,megvárják míg lejön magától egy viharban a karbantartás hiánya miatt?
süti beállítások módosítása