CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit akarnak eltakarni a csepeliek elől a kerület urai a kampány utáni ködösítéssel?

2024. augusztus 06. 00:07 - csú

monstrum_bunker_szorny_szornyszulott_birkozo_akademia_kis-duna-part_hollandi_ut_2.jpgA hülyeség tussal győzött a józan és fölött. Borbély Lénárd anyagilag is támogatta a Kis-Duna partra tervezett Németh Szilárd-féle birkózócsarnok megépítését, sőt testületi ülésen keményen ki is állt mellette.

Borbély Lénárd már 2010 előtt, majd Németh 2010-es polgármesterré választását követően is mindenben teljesen kiszolgálta Németh Szilárdot. Négy éven át, frakcióvezetőként előterjesztője volt Németh elképzeléseit megvalósító képviselői javaslatoknak.

Tíz évvel ezelőtti, 2014 őszi polgármesterré történt választása után is aktívan támogatta, Németh Szilárd listás országgyűlési képviselőnek a Borbély által csepeli közvagyonnak nevezett magánvagyonok (Csepel SC Alapítvány, Csepeli Munkásotthon Alapítvány) mindenáron való megszerzését,

önkormányzati tulajdonba vételét, az azokat működtető alapítványok ellehetetlenítését, tönkretételét.

Borbély Lénárd anyagilag is támogatta a Kis-Duna partra tervezett birkózócsarnok megépítését, sőt testületi ülésen keményen ki is állt mellette.

Csak megjegyezzük: a Csepel SC Alapítvány és a Csepeli Munkásotthon Alapítvány vagyonelemei az alapítványok tulajdonában voltak, sőt a Munkásotthon esetében jelenleg is ott vannak. A „közvagyon” tehát éveken keresztül nem fájt Borbélynak, sőt vagyonokat akart önkormányzati tulajdonba átvenni ingyen vagy külön erre a célra eszkábált Németh-féle Lex Munkásotthon törvényi felhatalmazása által.

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3118458531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása