CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borogatást a tolvajnak! Avagy: hogyan lop a csepeli fideszes szócső, a csepel.hu?

2012. november 12. 00:04 - csú

Lebukás.PNGA Csepel újság információi szerint a XXI. kerületi fideszes városvezetés egyik szócsöve, a csepel.hu hírportál még nem Tiborc. Mint tudjuk, Bánk bán jobbágyát a „Szükség garast rabolni kényszerített”. A fideszes szócső nem rabol, hanem csak lop. Nem szükségből, hanem csak úgy…, hátha nem bukik le.  

Lebukott a csepel.hu! Márton nap alkalmából a jeles nap történetéről vasárnap egy cikket tett közzé a naphoz kötődő hagyományokról. Ebben többek között ezt írja a csepel.hu: „Márton napot tartunk, amit libaételek evésével és borogatással illik ünnepelni” Így, borogatással…Már miért ne? Nagy zabálás után jön a fejfájás, és jöhet a borogatás is. Váljék egészségére a csepel hu-nak, ha ezt szereti. De nem! Később kiderül, hogy bizony itt nem borogatásról, hanem miként az egy lakomához illik, borozgatásról van szó.

Nagy ügy, elírták a rohanásban, bár egy nap alatt az interneten már javíthatták volna a hibát – gondoltam. Igen ám, de ez a borogatásos írás valahonnan ismerős volt. Hát persze – csaptam a homlokomra – a Népszavából. És valóban! Csak ott egy héttel korábban jelent meg szó szerint ugyanez az írás ugyanettől a szerzőtől ugyanezzel a „borogatással”. Erről a tényről azonban a csepel.hu „elfelejtette” tájékoztatni az olvasóit. Ez már több mint megalapozott gyanú, ez maga a valódi lebukás: a csepeli fideszes szócső, a csepel.hu lopott. Más, mások szellemi termékét lopta el. Kijózanító tény. Van miért borogatni. (anzágo)

A bűnjelek: 

Márton nap -2012.PNG

Márton nap -2012-Népszava.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr724902539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása