CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Győzött a Klubrádió! Megkötötték a frekvenciaszerződést a 95,3-ra: Hadd szóljon 7+5 évig

2013. május 03. 03:33 - csú

Klubrádió-221.pngA médiatanáccsal hét évre frekvenciaszerződést kötött tegnap a Klubrádió. A szerződés egyszeri alkalommal újabb öt évre meghosszabbítható.

A Klubrádió Zrt. csütörtökön megkötötte a hatósági szerződést a médiatanáccsal a Budapest 95,3 MHz körzeti frekvencián történő médiaszolgáltatásra - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az MTI-vel.

Kiemelték: a frekvencia hasznosítására kiírt pályázatot a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete alapján idén márciusban zárta le a médiatanács, és ezt követően megindította a szerződéskötési eljárást. A szerződés aláírásával  a rádió hét év határozott időre kapott jogot és kötelezettséget médiaszolgáltatás nyújtására - írták. A szerződés a határozott idő eltelte után egyszeri alkalommal még öt évre meghosszabbítható - tették hozzá.

Az aláírt szerződés a pályázati felhívásban és a Klubrádió Zrt. által benyújtott pályázatban rögzített feltételeket tartalmazza - olvasható a közleményben. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr455262493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása