CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen Borka-Szász Tamás a Demokratikus Koalíció jelöltje, de ki fog visszalépni?

2013. október 18. 02:21 - csú

Borka-Szás Tamás.facebookon.PNGHárom alelnökét, Vadai Ágnest, Bauer Tamást és Niedermüller Pétert Budapesten, míg Debreczeni Józsefet az egyik miskolci választókerületben indítja a jövő évi választáson a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK). Csepelen Borka-Szász Tamás lesz a DK képviselő-jelöltje.

A DK  kongresszusán mutatta be 106 egyéni képviselőjelöltjét. Gyurcsány Ferenc pártelnök ugyanakkor az utóbbi hetekben többször is arról nyilatkozott: biztos benne, hogy a választás előtti napokban vagy hetekben az MSZP, az Együtt-PM és a DK jelöltjei kölcsönösen visszalépnek az esélyesebb javára, mert ezt diktálja a józan ész, és erre sarkallja őket a választók nyomása is.

Csepelen Borka-Szász Tamás a DK jelöltje, aki a 2010-es önkormányzati választáson - egyedüliként - szerzett MSZP színekben mandátumot,  Budafokon Gréczy Zsolt szóvivő a jelölt. További részletek a 21. kerületi Hírhatárban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr325573258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása