CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az RTL Klub Hiradója nem hátrál, nem rémült meg Orbánék dühödt bosszújától

2014. június 26. 10:40 - csú

RTL-Hiradó-mozgó.PNGAz RTL Klub nem hátrált meg szerdán sem, pedig Varga Mihály bejelentette, a NAV-ot arra kérte, indítsanak felülvizsgálati eljárást kell a csatorna ellen. A szerdai Híradóban is volt szó Orbán Viktor barátjáról, Mészáros Lőrincről, ugyan csak áttételesen, ugyanis testvérét, a trafikpályázaton nyertes Mészáros Jánost említették meg. Nem maradhatott ki a szerdai műsorból Rogán Antal és annak távozó alpolgármestere, Puskás András sem.

Az RTL Híradó szerdán sem maradt politikai hírek nélkül. Természetesen nem lehetett nem bemondani, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ráküldte a NAV-ot a csatornára, amire Kolosi Péter a HVG.hu-nak úgy reagált: állnak a vizsgálat elé, az adóhatóság így is olyan gyakran ellenőrzi őket, hogy külön irodát tartanak fent nekik.

Beszámoltak az NFM kötelezettségéről is, miszerint ki kell adniuk a trafikpályázattal kapcsolatos dokumentumokat, és megemlítették, hogy a pályázatokat elbíráló bizottsági tagok között minisztériumi titkárságvezető, és a Fidelitas egyik vezetője is volt – adta hírül a HVG.hu.

Bemutattak egy férfit, aki öt pályázatot adott be, de egyikkel se nyert. A férfi elmondta: szerinte senki nem olvasta el a pályázatait, és a mai napig nem tudja, miért nem nyert ő, mitől bizonyultak jobbnak a nyertes pályázatok. A riportban elhangzott: koncessziót nyert el például Mészáros János felcsúti önkormányzati képviselő is, aki nem más, mint Orbán Viktor barátjának, a felcsúti polgármester Mészáros Lőrincnek a testvére.

De volt szó arról is, hogy kedden a kormányt támogató Civil Összefogás Fórum (CÖF) felszólította távozásra az állambiztonsági múlttal kinevezett rendészeti államtitkárt, Tasnádi Lászlót.

Megemlékeztek egy riportban arról is, hogy rendkívüli közgyűlésen derült ki, hogy Puskás András belvárosi alpolgármester távozik, mert jobb ajánlatot kapott a külügyi tárcánál.

Rogán Antal helyettesének luxuslakóparki lakásáról is szót ejtettek, és arról is, hogy az Együtt–PM szerint Puskás lakásánál nem stimmelnek a számok. 10-15 millió forintnyi lyukat látnak a vagyonnyilatkozatában, ha valóban csak 450 ezer forintos törlesztőrészletet fizet, ahogy állítja.

Puskás a Híradónak azt mondta, eladtak egy lakást, és ennek árával könnyítettek a tartozáson. Ezután még Rogán Antal ingatlanügyeiről is újra beszámoltak, sőt az V. kerületi jegyző 980 eurós cipőjét se hagyták ki a riportból.

Forrás: 168 óra, hvg.hu és 444.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1006420325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása