CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszes hecckampány csillapítóval

2014. október 10. 10:02 - csú

Stop_3.pngOlvasónk, egy csepeli édesanya felháborodva küldte a levelet, benne egy ellenzékieknek szóló javaslattal. A levelet változtatás nélkül közöljük:

"Tisztelt Cím!

Csepel Önkormányzata a választási (hecc)kampány keretében fantasztikus, zseniális,  egyedi módon csillapította Csepel egyik fontos bekötőútján a forgalmat. Egyszerűen leírhatatlan, látni kell.
Úgy látszik számos halott szelleme kísértett a kerület vezetőinél, hogy tarthatatlan a helyzet a Szabadság utca - Plútó utca - Csepeli út szakaszon, mert rengeteg az autó.  Ezért váltakozó irányúvá tették a forgalmat három virágládába buherált jelzőlámpa segítségével.
Én az ellenzéki pártok helyébe kitennék egy apró feliratot: Vasárnap köszönjék meg a Fidesznek.

Számomra annyi a hatása, hogy naponta 20 perccel kevesebb időt tölthetek a három gyerekemmel, vagy kerülhetek óriásit, ami havi szinten a család jövedelmi viszonyai mellett jelentős többletköltség.  Azért, hogy munkám legyen naponta több, mint 100 km-t autózok, és a legegyszerűbb, legrövidebb az M0-n keresztül. Reggelente nem én vagyok az egyetlen csepeli, aki ezen az útvonalon tud eljutni a munkahelyére.

Üdvözlettel: egy csepeli édesanya"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr386777009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása