CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi történt ma délelőtt a Csepeli strandon? Miért jöttek mentők, rendőrök, katasztrófavédők?

2016. május 04. 12:29 - csú

kerdojel-mas-255_6.pngRosszul lett egy gyerek és hányt a buszon szerda délelőtt, miután a csepeli Kazinczy Ferenc Iskola diákjai a strandon úsztak. Ez után   több gyerek lett rosszul, fejfájásra panaszkodott. A Csepeli strandnál, illetve a Kazinczy iskolánál több mentő- és rendőrautó jelent meg. A katasztrófavédelem a strandon minden medencét és minden helyiséget megvizsgált.

Egyelőre ennyi tényt lehet tudni a ma délelőtti esetről, amelyről a csepeli önkormányzat hírportálja 12 órakor még hallgatott. A történtekről  csepel.info számolt be.

Cikkük többi része feltételezés. Tömegszpichózisról, pánikreakcióról beszél a csepel.info. 

Többek között ezt írják:

Mintha csak terrortámadás történt volna, mentők, rendőrök, katasztrófavédők szállták meg a Csepeli Strandot, miután

rosszul lett egy diák. Információink szerint a diák hányt  – ami könnyen előfordul egy iskolában. Csakhogy mivel ez pont úszás után történt, információink szerint felvetették, nem klórgáz-mérgezés miatt hányt-e a gyerek. Ez után rögtön egyre több gyerek lett rosszul, fejfájásra hivatkozva, Úgy tudjuk, hogy az a gyerek, aki a buszon hányt, nem panaszkodott fejfájásra. A katasztrófavédelem minden medencét és minden helyiséget megvizsgált a strandon, és semmilyen problémát sem találtak.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a diákokkal egy időben 56 fizető vendég és még 10-15 öttusás sportoló gyerek volt a strandon, közülük senki nem jelzett rosszullétet. A strand a vizsgálatok után tovább üzemel, mivel a katasztrófavédelem semmilyen káros anyagot sem mutatott ki.

Az esetet vizsgálják

Forrás: csepel.info

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr758685378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása