CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mészáros Lőrincet aranyoroszlán őrzi, a homárleves legyen homárleves!

2016. július 05. 04:24 - csú

meszaros_lorinc_horvat_tengerparti.PNGIvan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba - írja a hvg.hu egy horvát lap beszámolója alapján. A focista az eszéki klub tulajdonosa, Mészáros Lőrinc villájában tölti a szabadságát.

A felcsúti polisztirol vagyonnyilatkozatában szerepel ugyan egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban Ugljan szigetén található.

A hvg.hu kiderítette: az ingatlan tulajdonosa valóban a nemzet Lőrince. A luxusnyaralót évekkel ezelőtt építették, de a gázszerelőből lett milliárdos csak tavaly vette meg 700 millió forintért. A kivitelező azóta is

referenciaként mutogatja a Villa Mariát.

Bulvárkacsákkal nem foglalkozunk, mondta a Fidesz mindvégig a hvg-sek cikkeire annó, míg ki nem derült, hogy a „kacsa” azaz Schmitt Pál hamis doktorija mégiscsak valóság. (A szégyenletes következményeket ismerjük: a bukott államelnök ma fényesebben tündököl, mint valaha.)

Ellenben a Mészáros és Mészáros csokigolyók elleni, fotókkal illusztrált alpári támadást a Népszava is merő hazugságnak vélte, míg el nem olvasta a kulcsmondatot: a mediterrán ingatlan „bejáratát két aranyszínű oroszlán védi”. Nincs kétség, tisztelt NAV, ez csak Mészárosé lehet.

Aki látta már Szijjártó szülői pénzű Tüzép-barokk villáját, tudja, miről beszélünk, s nem viccelünk. Csak a kipucolkodott újgazdag, parvenü szeretné utánozni ilyen szánalmasan a magasabb státusú társadalmi rétegek szokásait - igen műveletlenül, ízléshiányosan.

A lényeg: a homárleves legyen homárleves, elvtársak.

Veress Jenő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr58863412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása