CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli proli a jólétet vezetőin keresztül élvezheti!

2018. szeptember 23. 05:25 - csú

kolbasz_fesztival_nagyszalonta_2018-09.PNGÁrulkodó felirat Németh Szilárd laza pólóján. Mégis, minek képzeli magát? A napidíjat, szállást, étkezést, és a többi költséget  fizessék a csepeli polgárok közpénzéből?

A következőkben Horváth Gyula facebookon megjelent írását ajánljuk olvasóink figyelmébe:

Ha olyan lennék, mint Ábel Attila, a kommunikációért felelős csepeli alpolgármester, akkor most nekem is azt kéne írnom a Németh-Borbély-Morovik trióról, amit ő írt akkor, amikor meglátta az egyik emberünk fotóit egy DK-s rendezvényről. Attila a sült csülök képéhez, azonnal hozzárittyentett egy szöveget, miszerint a dékások eleszik a csepeli éhező gyerekek elől az ételt! Egy magánrendezvényen, önköltségen! 

Erre nem lehet mást mondani: a populista, az mindig populista! De a populistának nem muszáj butának is lenni! 
Ha már a dékásokkal szemben megszabta Attila a mércét, miért nem alkalmazza ugyanazt a sajátjaival szemben is? 

Halljuk persze a

rendszeres erzsébeti, meg soroksári tivornyáik emlegetését, (ezek egyikének lett az eredménye Borbélynál az ittas vezetés) de eddig ezekről nem kaptunk fotókat. Most láthatunk a csoportképen partiumi bulizásra érkezett csepeli notabilitásokat!  Török Laci /Nagyszalonta polgármestere/ persze kimókolta, hogy még első díjat is kapjanak a versenyben elkészített sült kolbászukért.  Erről aztán a Partiumban készítettek is fotókat. A napidíjat, szállást, étkezést, és a többi költséget meg fizessék a csepeli polgárok közpénzéből? Mert Németh és Borbély bulijaiból úgy látszik, hogy a csepeli proli a jólétet vezetőin keresztül élvezheti!

Mint láthattuk, volt kaja, pia... Úgy ahogy egy „szerény” fideszesnél illik! Lelkük rajta. Reméljük, hogy egy falat sem akadt meg a torkukon, se a gyomruk nem fájdult meg. Csak hát, - mint tudjuk, a határon kívül főleg a romániai magyaroknál tényleg sok az éhező gyerekszáj. Egy  szerzetes, - Böjte Csaba atya - a közelmúltban óriásplakáton kérte a magyarok támogatását azért, hogy finanszírozni, etetni tudja az árváit! Be kell látni, hogy a csepeli fideszesek - Böjte atyával ellentétben - csak a szájalásban nemzetiek, keresztények meg emberbarátok! Valójában képmutatók... 

Forrás: Horváth Gyula Facebook bejegyzése

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr714250303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.09.23. 07:40:47

A szovjet érában a Lenin-mauzóleum tetején álló elvtársak csoportképét tanulmányozták a hozzáértők, kideríteni az aktuális erősorrendet.

Ez itt is beválik! Középen Isten, azaz Németh Szilárd, Csepel földesura, mellette Morovik Attila. Először is benne van anyag, másrészt benne bízik legjobban! Hasonló testalkat, ugyanannyi ész! Similis simili gaudet. Hasonló a hasonlónak örül. Balról ugyanez, a szebbik nem részéről.

Borbély Lénárd jobbra, kissé háttérbe szorítva! Öcsi, neked hátrább a helyed! Ha mellém állnál, még azt hinnék az emberek, egyenrangúak vagyunk! Meg ha mellém állnál, azt hinnék, én parancsolok neked! Így hogy hátrább állsz, NEM HISZIK, HANEM TUDJÁK!
süti beállítások módosítása