CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi köze van Németh Szilárdnak egy bűnszervezethez?

2022. április 02. 00:02 - csú

nemeth_szilard_fi-su_444_szamlagyar_1.pngErről az ügyről mélyen hallgat a Csepelen élő (birkózó) akadémikus fideszes államtitkár. Máskor már a vízcsapból is az ő lózungjai folynak, de ennél az esetnél elakadt a szava. A kérdés pedig egyszerű: Milyen kapcsolata volt vagy van Németh Szilárdnak a Fuzik Zsolt-féle bűnszervezettel? – kérdeztük a 444.hu cikke nyomán.

Az előzmény: a 444.hu hetek óta jelentet meg cikkeket a fentiekben megjelölt bűnszervezettel (a számlagyárossal és társaival) kapcsolatos nyomozati anyagok, háttérbeszélgetések, pontosabban a letartóztatott Fuzik Zsolt kihallgatási jegyzőkönyvei alapján.

A cikksorozatban eljutottak Csepelig, s az itteni történet a Csepel SC Béke téri pályájának szélén, a külső bejárattal is rendelkező Fi-Su (Csepel SC Fittness Stúdió) üzemeltetési jogának megszerzéséről szól. 

A szervezet talált egy „összekötőt”, aki „régebben együtt birkózott Németh Szilárddal, s aki

állítólag összehozta a találkozót, amelyről a szervezet embere így számolt be:

„...nagyon szimpatikus ember a Sziló, aki 12 ezer nézőteres stadiont épít, sportkomplexumot. Mindenkivel kezet fogott, aranyos volt. (…) Mondom párszor a Duna Gardenba már találkoztunk, mondom voltak ott Fideszes rendezvények (…)” …

majd azon tanakodik „munkatársaival, hogyan készítsék el a Fi-Su üzleti tervét, amit »majd leadnak Németh Szilárdnak«”. A terv 2021. 02. 08-ra készült el, később azonban a bűnszervezet több vezetőjét letartóztatták.

A cikk végén a szerző megkereste Gál Balázst a Csepel SC Alapítvány operatív igazgatóját, hogy létrejött-e a megállapodás. Gál írásos választ ígért, ami azonban azóta sem történt meg, és Németh Szilárd fb oldalán sem találtunk reagálást a 444.hu írására. A sorozat a bűnszervezetről folytatódik, igyekszünk figyelemmel követni az eseményeket….

H.-R.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3417785934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpád Fodróczi 2022.04.02. 07:50:23

Remélem minden Csepeli tisztában van vele aki polgármester korában olyan rendeleteket hozott a fideszes többségű képviselő testületével ami szöges ellentéte a mostani sport ingatlanok személyes megszerzésének. Így lesz valami napközis tanártól Csepel legnagyobb ingatlan mliárdosa. Na ez a tétje a holnapi szavazásnak.
süti beállítások módosítása